Led Projektör Nedir ve Nerede Kullanılır?

04-04-2019 20:42
Led Projektör Nedir ve Nerede Kullanılır?

Led projektör çevresel etkenlere karşı dayanıklı olması nedeniyle dış mekanlarda tercih edilen, genellikle kare ve dikdörtgen biçiminde üretilen aydınlatma ürünüdür.

Led Projektör Hangi Mekanlarda Kullanılır?

Led projektör yüksek ısıya ve çevresel faktörlere dayanıklıdır. Ayrıca kullanılan malzeme bakımından ışığı çok iyi şekilde yansıtabilme özelliği vardır. Bu nedenle dış mekanlarda özellikle de uzun süreli aydınlatma ihtiyacı olan mekanlarda tercih edilen bir aydınlatma türüdür. Sıklıkla kullanıldığı mekân örnekleri aşağıdaki gibidir:

-Bahçeler,

-Halı sahalar,

-Otoparklar

-Uzun süre aydınlatılması gereken geniş alanlar

Led projektörlerin dış aydınlatmada kullanılmasının bir diğer sebebi de sık sık bakım ihtiyacının olmamasıdır.

Led Projektör Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Led projektör seçiminde diğer aydınlatma ürünlerinde olduğu gibi kullanım alanının, mekânın özelliklerinin dikkate alınması gerekmektedir. Halı saha gibi geniş alanların aydınlatılması için büyük cihazlar tercih edilirken, satışa yönelik bir alanda kullanılacağı zaman biraz daha dekoratif ürünler tercih edilmelidir.

Bunların dışında led projektör seçimi yaparken teknik özellikler konusunda satıcı ya da üretici firma ile iletişim kurarak bilgi almalısınız. Ürünü kullanacağınız mekân ile ilgili bilgilere göre teknik olarak sizin için en uygun ürün gruplarını ancak satıcı ya da üretici firmaların temsilcileri sunacaktır.

Led projektörlere göz atmak için

https://www.electricdepo.com/kategori/pelsan#labels=388-2 

bağlantısında bulunan ürünlerimizi inceleyebilir, siparişinizi verebilir, sipariş vermeden önce varsa sorularınızı iletişim sayfamızdan iletebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.